Despre noi

Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara

Se spune că “cei șapte ani de acasă” fac diferența în dezvoltarea și comportamentul unui om. Acești ani, însă, nu sunt petrecuți numai acasă, responsabilitatea de a-i educa și învăța pe copii fiind, deopotrivă, atât a părinților, cât și a cadrelor didactice. Așadar, misiunea noastră este ca, într-o strânsă colaborare cu părinții, să le oferim micuților noștri șansa de a învăța și de a se dezvolta frumos pentru a “străluci” în viitor.

Suntem o echipa tânără, energică, formată din personal calificat, cu experiență în domeniu, iar scopul nostru este de a oferi un mediu preșcolar atractiv și plin de căldură, pentru a le stârni curiozitatea și dragostea de carte celor mici.

Academia Steluțelor oferă un program educațional atent gândit și studiat – o îmbinare a metodelor clasice de învățământ cu cele moderne, acestea fiind adaptate în funcție de ritmul fiecărui copil și de nevoile sale afective și de joc.

Împreună cu o bună bază academică, ne concentrăm și pe dezvoltarea emoțională a preșcolarilor, învățându-i pe cei mici să devină independenți, creativi, răbdători, responsabili și încrezători în forțele proprii. Fiecare copil este încurajat să descopere mediul înconjurător, să se bucure de frumusețea lucrurilor și să le împărtășească cu ceilalți copii.

Dotările și facilitățile noastre au fost special gândite pentru cei mici, pornind de la lucruri vesele, dar sigure, creând un spațiu atractiv, prietenos, plin de viață și căldură, unde “steluțele” noastre se pot relaxa și distra.

Vă așteptăm, cu mare drag, să ne vizitați și să vă convingeți că oferim servicii la cele mai înalte standarde.

Gradinita & Afterschool in Timișoara

Pregătim copiii pentru viitor: After school, cursuri limbi străine și ateliere pentru copii și părinti la prețuri accesibile. Vă așteptăm cu drag!