Servicii & Activitati

Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara

Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea„- a afirmat Nelson Mandela, iar noi credem cu tărie în aceste vorbe. De asemenea, consideram copilăria ca fiind cea mai frumoasă perioadă din viaţă, de aceea ne vom folosi toate resursele pentru a le putea oferi steluţelor noastre atât educaţia necesară pentru a schimba lumea, cât si oportunitatea de a se bucura de o copilărie minunată.

La Academia Steluțelor, îi învățăm pe micuți să se exprime și să vorbească corect (educarea limbajului), îi învățăm să numere și să socotească (activități matematice), le arătăm ce este mediul înconjurător și desfășurăm activități de descoperire a acestuia (cunoașterea mediului), le stimulăm imaginația și îi ajutăm să își dezvolte creativitatea prin activități plastice și artistice (educație plastică), le imprimăm iubirea pentru muzică și frumos (educație muzicală), îi învățăm să se mențină sănătoși prin sport (educație fizică) și îi încurajăm să comunice și să experimenteze prietenia (educație pentru societate).

Pe lângă aceste activități instructiv-educative, ne bucurăm împreună cu cei mici de o gamă variată de jocuri și jucării pe care le avem în dotare: jocuri de rol, jocuri creative, jucării de îndemânare, jocuri de motricitate (activități recreative și de relaxare). Atunci când vremea ne permite, aceste activități se vor desfășura în curtea special amenajată.

Pentru a lărgi orizonturile copiilor noștri, propunem o varietate de activități extracurriculare și cursuri opționale, acestea putând fi alese în funcție de înclinațiile și preferințele fiecărui copil.

Cursuri opționale:

  • Limba engleză
  • Limba germană
  • Limba Sârbă
  • Dans modern
  • Karate
  • Cursuri de artă și creație

La cererea părinților, se pot introduce și alte cursuri opționale.

Activități extracurriculare: serbări și expoziții; vizite la muzeu, zoo, aeroport, diferite fabrici; plimbări în parc, la piață, la fermă; spectacole de teatru și teatru de păpuși; concursuri educaționale; etc.

Gradinita & Afterschool in Timișoara

Pregătim copiii pentru viitor: After school, cursuri limbi străine și ateliere pentru copii și părinti la prețuri accesibile. Vă așteptăm cu drag!