Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Academia Stelutelor Gradinita & Afterschool in Timisoara  Cu mult entuziasm,va anuntam ca se fac inscrieri pe tot parcursul anului si la cea de-a doua Academie a Stelutelor de pe strada Chisodei nr.61, Timisoara. Spatiul este amenajat ,si aici, dupa aceleasi principii: sa oferim un mediu potrivit dezvoltarii copiilor, comfortabil, plin de caldura si iubire. Stelutele se vor indragosti atat de jocurile si jucariile noastre cat si de educatoarele energice,prietenoase si blande , iar pe parinti ii impresionam de fiecare data cu diversitatea activitatilor educationale si distractive deosebite.

Va invitam sa ne urmariti pe pagina de facebook: Academia Stelutelor 2 sau sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe prima pagina pentru a programa o vizita!

Academia Stelutelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gradinita & Afterschool in Timișoara

Pregătim copiii pentru viitor: After school, cursuri limbi străine și ateliere pentru copii și părinti la prețuri accesibile. Vă așteptăm cu drag!